Heb je een probleem en wil je graag in vertrouwen met iemand praten, dan maken wij graag tijd om te luisteren en samen met jou te zoeken naar mogelijkheden.
Op campus C-Mine is Christine Vanspauwen, onze studentenbegeleidster, op maandag aanwezig. Op andere werkdagen kan je bij haar terecht op de UC Leuven-Limburg campus te Diepenbeek, in het Stuvohuis (Agoralaan gebouw B, blok T).

Je kan bij de Psychosociale Dienst terecht met allerlei vragen of problemen, al dan niet over je studie. We denken hierbij aan persoonlijke problemen, relatieproblemen, problemen in je thuissituatie, lichamelijke of gezondheidsproblemen en studiegerelateerde problemen.
Blijf er niet mee zitten, maar kom er over praten. Maak vandaag nog een afspraak via 011/18 01 80 of mail psychosocialedienst.limburg@ucll.be.

Doorheen het academiejaar bieden we ook geregeld gratis workshops en/of groepstrainingen aan. Wil je aan je sociale vaardigheden werken of zit je met hardnekkige faalangst? Wil je rust in je hoofd brengen en in balans met je lichaam komen in onze mindfulnesstraining? Alle info omtrent de groepstrainingen wordt gecommuniceerd via Toledo en via de infoschermen op de campus.

website by