FIETS

Als student kan je gratis een studentenfiets huren bij vzw Basis. Je betaalt hiervoor enkel een waarborg van €70. Ga hiervoor langs bij het fietspunt bij het station van Genk. Het fietspunt is open van maandag tem vrijdag tussen 07:00 en 19:00. Je reserveert je fiets best eerst online via www.fietsbasis.be/studentenfiets.
In de verhuur - en herstellocaties van het Fietspunt kan je zowel je gehuurde als je eigen fiets laten herstellen aan studententarief.

TREIN-TRAM-BUS

Studenten die gebruik maken van een openbaar vervoersabonnement (De Lijn-NMBS) kunnen gedeeltelijke terugbetaling krijgen. Er is een bushalte van de stadsbus G8 aan C-Mine, Wilde Kastanjelaan. Ook de Campushopper rijdt langs deze halte en verbindt alle campussen in Genk, Hasselt en Diepenbeek. Doe je als student enkel een traject van Hasselt of Diepenbeek naar Genk, of verplaats je je enkel in Genk zelf dan is de campuspas van De Lijn misschien beter iets voor jou? Er bestaan er twee: de campuspas Hasselt-Diepenbeek en de campuspas Diepenbeek-Genk. Elke pas kost €20 en is 1 jaar geldig. Meer info op https://delijn.be/campuspasgenk en https://delijn.be/campuspashasselt. Je vraagt de pas aan door een mailtje te sturen naar vervoer.limburg@ucll.be.

AUTO

Kom je met de auto naar de campus? Deel dan in de kosten door te carpoolen. Wil jij graag al carpoolend naar de campus, als chauffeur of als passagier? Stel je kandidaat via campuslimburg.carpool.be of download de carpool app op je smartphone!

website by